Maškovića Han

Maškovića Han

2017
Preuzmite slike projekta
Klijent

Agencija Han Vrana

Lokacija

Vrana

Arhitekt

Tissa Studio

Veličina

18 Rooms

Proizvodnja

45 Days

Montaža

20 Days

;

Maškovića Han najzapadnija je baština Osmanskog Carstva. Bila je to davno napuštena ruševina koja je obnovljena 2017. godine kao dio projekta lokalne baštine. Za uređenje interijera bio je zadužen Studio Tissa, a mi smo bili odgovorni za svu proizvodnju namještaja po mjeri i nabavu FF&E elemenata.

Stakleni lampioni, prirodne tkanine i orijentalni uzorci dizajna savršeno nadopunjuju izvorne arhitektonske detalje poput dvorišta od šljunčanog mozaika, kamenih zidova i dimnjaka. Sav drveni namještaj izrađen je od orahovog drva u kombinaciji s rustikalno obojenim hrđavim metalom i obojenim metalom.

;
;
;

Orijentalni dizajn osjeća se u cijelom hotelu jer je glavni cilj bio poštivati ​​izvornu baštinu uz dašak svježine. Projekt je uključivao opremanje 16 soba za goste, restoran, recepciju i malu trgovinu.

"Namještaj koji nas okružuje u Heritage Hotelu Maškovića Han je namještaj vrhunske kvalitete i dizajna, to možemo potvrditi mi kao osoblje hotela, ali i svi gosti koji su boravili ovdje. Posao je odrađen stručno bez ijedne zamjerke. Spoj modernog orijentalnog čini poseban doživljaj. Samo tako nastavite #forzainternova."

Aleksandra Santini Šarić
Sales & Front Office at Hotel Maškovića Han

;
;
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj