Osnovana 1991. godine, Internova se profilirala među lidere kvalitete u segmentu proizvodnje namještaja po mjeri.

Povijest

Osnovana 1991. godine, Internova se profilirala među lidere kvalitete u segmentu proizvodnje namještaja po mjeri.

Kontinuiran razvoj, rast i primjena inovacija imperativ su za Internovu koja je na tržištu etablirana kao lider kvalitete u opremanju interijera.

Uvijek vodeći računa o značaju ljudskog faktora u proizvodnji namještaja, stalnom praćenju tržišta i inovacija, predanošću i pouzdanosti, Internova je izgradila povjerenje kod poslovnih suradnika i tako postala partner u opremanju objekata, privatnih i poslovnih.

Apsolutni prioritet Internove su želje, očekivanja i potrebe kupaca, te stvaranje interijera koji privatnim i poslovnim korisnicima omogućavaju zadovoljenje svih potreba te pružaju osjećaj ugode i nadopunjuju njihov životni stil.

  • Zanatstvo
  • Izvrsnost
  • Strast

Načelo

Imperativ kvalitete u proizvodnji i opskrbi namještajem i materijalima.
Tehnička priprema i razrada klijentovih ideja do najsitnijih detalja.
Znanje, stručnost te praćenje tržišta i inovacija.
Širenje svijesti o važnosti primjene tradicionalnog stolarskog zanata u stvaranju modernih interijera.

Misija i vrijednosti

Konstantnim radom, napretkom i individualnim rješenjima unaprijediti kvalitetu naših proizvoda, te stvoriti sofisticirani i funkcionalan namještaj i interijer koji je u potpunosti prilagođen željama naših kupaca.

Naše vrijednosti su: zanatstvo, tehnologija, predanost, profesionalnost i strast. Poseban razvoj proizvoda i visoka razina ručnog rada su suština našeg pristupa. Izbor najboljih materijala, kreativni dizajn, kvaliteta izrade, širok izbor tkanina, ostalih dodataka i naša stalna predanost doveli su do izvrsnosti svih naših proizvoda.

Javna nabava

Povećanje konkurentnosti kroz izgradnju proizvodno poslovnog prostora i nabavu opreme.

Saznaj više