Proizvodimo namještaj po mjeri od 1991. godine

Povijest

Počeli smo 1991. godine kao mala tvrtka za trgovinu namještajem. Uz sve veće upite za prilagodbu namještaja, odlučili smo pokrenuti našu vlastitu proizvodnju i uz trgovinu namještajem, proizvoditi namještaj po mjeri.

Vođeni željom da pružimo najbolja moguća rješenja, naš put je uključivao mnoge pokušaje i pogreške, ali smo iz svakog projekta učili i upijali znanje. Ista želja nas vodi i danas sa svakim novim projektom.

Naše iskustvo i stručnost u proizvodnji namještaja, omogućili su nam da opremimo interijere nekih od najprestižnijih, nagrađivanih hotela, privatnih stanova i poslovnih prostora.

Internova Hilton Imperial
Maslina Internova
  • Preciznost
  • Zanatstvo
  • Strast

Načelo

Materijali: Posebnu važnost dajemo odabiru materijala, uzimajući u obzir namjenu, krajnjeg korisnika i budžet za svaki element koji napravimo. Pomažemo vam odabrati prave materijale prema vašim potrebama. Uz niz partnera koji su stručnjaci u području metala, kamena, stakla i tkanine, dizajnerske mogućnosti su beskrajne.

Inovacija: Istraživanje i razvoj su kamen temeljac našeg poslovanja. Ne postoje dva ista projekta, niti dva projekta ponavljaju istu obradu drveta, metala, kamena, a sa svakim projektom učimo i rastemo.

Poštovanje: Predani smo održavanju etičkih poslovnih i ekoloških praksi tijekom cijelog proizvodnog ciklusa.

Misija i vrijednosti

Konstantnim radom, napretkom i individualnim rješenjima unaprijediti kvalitetu naših proizvoda, te stvoriti sofisticirani i funkcionalan namještaj i interijer koji je u potpunosti prilagođen željama naših kupaca.

Naše vrijednosti su: zanatstvo, tehnologija, predanost, profesionalnost i strast. Poseban razvoj proizvoda i visoka razina ručnog rada su suština našeg pristupa. Izbor najboljih materijala, kreativni dizajn, kvaliteta izrade, širok izbor tkanina, ostalih dodataka i naša stalna predanost doveli su do izvrsnosti svih naših proizvoda.

Javna nabava

Povećanje konkurentnosti kroz izgradnju proizvodno poslovnog prostora i nabavu opreme.

Saznaj više

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj