Umijeće i ručni rad u sinergiji s najnovijom tehnologijom, usklađeni s geografskim i lokalnim posebnostima.

Savjetovanje i tehničko crtanje

Nudimo punu podršku od početka projekta do konačne montaže i primopredaje projekta. Uključujemo se u projekt u početnoj fazi, gdje svojom stručnošću u različitim materijalima pridonosimo uspješnosti projekta, pri tome uvijek uzimajući u obzir dizajn, krajnjeg korisnika i budžet.

Uz niz partnera koji su stručnjaci u području metala, kamena, stakla i tkanine, vaše dizajnerske mogućnosti su beskrajne. Uz mogućnost prilagodbe oblika, veličina i materijala. Naš tehnički odjel radi nacrte i pripremu za sve pozicije, uključujući drvo, metal, kamen i staklo, koji se potom distribuiraju našim partnerima. Cijeli proces koordiniraju voditelji projekata koji se brinu da ste informirani o napretku projekta i da se poštuju rokovi.

Proizvodnja

Kombinacija tradicionalne ručne izrade s visokom tehnologijom na 4400 četvornih metara prostora, omogućuje nam isporuku kvalitetnih rješenja poštujući rokove i zahtjeve klijenata. Elementi se izrađuju u Hrvatskoj, s fokusom na lokalne dobavljače. Većina elemenata se prvo sastavlja u našoj tvornici, pregledava, a zatim rastavlja i priprema za tim za montažu na lokaciji projekta. Niti jedan komad namještaja ne izlazi iz tvornice, a da ga stolar ne pregleda.

Dostava i montaža

Logistika i dokumentacija vezana za dostavu namještaja na lokaciju projekta, dio su naše usluge. Sve elemente montira naš tim iskusnih montera. Voditelj projekta je prisutan na lokaciji projekta u svim fazama montaže, pazeći da je sve usklađeno s drugim izvođačima i inženjerima gradilišta.

Primopredaja i postprodajne aktivnosti

Nakon montaže elemenata, voditelj projekta pregledava svaki dio kako bi utvrdio da su očekivanja klijenta u potpunosti ispunjena u skladu s dogovorom i da je projekt spreman za predaju. Međutim, naš rad tu ne staje, jer smo uvijek dostupni za eventualne dodatne izmjene i savjete nakon završetka projekta.

Pristup

Svakodnevno istraživanje i razvoj inovacija u radu s ambicioznim arhitektima i dizajnerima koji nas potiču da isprobavamo nove tehnike izrade i daju nam mogućnost da razmišljamo drugačije, dovode do realizacije impresivnih dizajnerskih rješenja na dobrobit i zadovoljstvo krajnjih korisnika. Nastojimo poslovati etički i održivo, poštujući prirodu i vraćajući lokalnoj zajednici. Preciznost, posvećenost detaljima i uvjerenje da uvijek postoji barem jedno rješenje doveli su nas tu gdje jesmo, a tako planiramo raditi i u budućnosti.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj