Umijeće i ručni rad u sinergiji sa najnovijom tehnologijom, usklađeni sa geografskim i lokalnim posebnostima.

Konzultacije i komunikacija

Svojim 30-godišnjim iskustvom i prisutstvom na hrvatskom tržištu proizvodnje namještaja, Internova razvija tehničke vještine i kreativna rješenja u svrhu što bolje potpore i usluge klijentima, projektantima i dizajnerima. 

Timovi mladih i ambicioznih inžinjera, zajedno sa iskusnim voditeljima projekta omogućuju uspješno izvođenje svakog detalja. Stručni tim tehničkog odjela vodi brigu da svi procesi i usluge (interne i vanjske) budu koordinirane prema pravilima struke, a sve u svrhu postizanja željenog rezultata.

Produkcija

Novi proizvodni pogon Internove, veličine 4.400,00 m2 spaja najsuvremeniju proizvodnu tehnologiju i kompjuterizirane CNC strojeve koji su okosnica proizvodnjog pogona sa vještom ljudskom rukom koja je presudna za istinsku kvalitetu namještaja. 

Praćenjem tržišta biramo tehnologiju koja se prilagođavama novim trendovima u proizvodnji namještaja, uvijek s posebnom brigom i pozornošću na ekologiju. 

Proizvodnja za nas nije samo finalni proizvod, ona počinje puno prije, od razrade detalja, testiranja rješenja izvedbe, usavršavanja pa do konačnog sklapanja namještaja. 

Izvrsnost Internove zajamčena je kroz široku mrežu visokokvalificiranih zaposlenika i suradnika u području kamenarskih, bravarskih i staklarskih radova te kroz kompletnu uslugu dizajna, projektiranja, rješavanja detalja, proizvodnje namještaja u vlastitom proizvodnom pogonu te opremanja objekata u cjelini, omogućujući time dizajnerima i projektantima potpunu slobodu u kreiranju oblika, dizajna i dimenzija.

Montaža i instalacija

Imperativ Internove je fina završna ručna obrada elemenata namještaja i preciznua montaža. Kvalificirani stolari i vlastiti timovi montažera brinu o kvaliteti proizvoda i omogućuju izvedbu i najkomleksnijih montaža na većim objektima.

Pristup

U izradi prvenstveno težimo personaliziranom pristupu i posebnu pažnju polažemo svakoj pojedinoj fazi proizvodnje. Stručni ljudski faktor i primjena izvornog zanata u proizvodnji garancija su pobjede kvalitete nad masovnom proizvodnjom. Poizvodna tehnologija konstantno se inovira u skladu sa svjetskim trendovima, a stručnjaci Internove kontinurano educiraju i usavršavaju u svom radu.

Sudjelovanje u značajnim projektima, te s prepoznatljivim dizajnerima, sa stopostotnom predanošću kvaliteti odlika je cijelog tima Internove, u svim njenim fazama.