Internova HQ

Internova HQ

2020
Preuzmite slike projekta
Photography
Robert Marić Photography
Klijent

Internova

Lokacija

Pazin

Arhitekt

Stairwell & Loft + Internova

Veličina

550,00 m2

Proizvodnja

45 days

Montaža

20 days

;

S 30 godina iskustva u dizajnu interijera i proizvodnji namještaja, bio je izazov i zadovoljstvo razviti i proizvesti namještaj za vlastite urede. Godinama prije izgradnje imali smo viziju kako bi uredi trebali izgledati, a studio za dizajn interijera Stairwell & Loft pomogao nam je da ih oživimo. Bio je prilično velik zadatak stvoriti sofisticirani uredski prostor s ugodnom, ali ipak profesionalnom atmosferom.

;
;

Ovo je bila prilika da pokažemo svoje sposobnosti, kvalitetu i stvorimo svojevrsni izložbeni prostor. Klijenti i dizajneri interijera koji nas posjećuju mogu se osobno uvjeriti u kvalitetu i osjetiti koliko pažnje pridajemo svakom detalju izloženih elemenata.

;
;

U uredima s nešto više od 550,00 m2 naš je zadatak bio stvoriti jedinstveno radno okruženje u kojem tehnički inženjeri, financijski službenici, odjel za upravljanje projektima te marketing i prodaja mogu pronaći isti radni jezik s dovoljno prostora za kreativnost. Osim ureda za zaposlenike na otvorenom, postoji i dodatni prostor za intimnije sastanke tima ili okupljanja. Osim njih, tu je i glavna soba za sastanke u kojoj čuvamo različite uzorke materijala i održavamo sastanke i prezentacije s našim klijentima.

;

S obzirom na to da neprestano tražimo kvalitetnu i obrazovanu radnu snagu, planirali smo i prostor od oko 100,00 m2 opremljen projekcijskim platnima u kojem ugošćujemo učenike i studente te održavamo prezentacije i edukacije.

;
;

Isprva hladan i grub, ali grijani betonski pod i kombinacija toplog hrastovog furnira daju prostoru formalan osjećaj, a moderni elementi interijera kraljevski plave boje čine prostor atraktivnim i razigranim. Prozirne staklene pregrade između ureda s 2,8 metara okretnih staklenih vrata u okvirima od punog hrasta pružaju intimnu radnu atmosferu sa zavjesama kada je potrebno više privatnosti.

;
;

Prostor je prekriven po mjeri izrađenim drvenim stropom od jasenovog furnira, zvučno izoliran i uokviren prilagođenim obojenim aluminijskim okvirima, ispunjenim LED panelima iste veličine 1200x600 mm koji pokrivaju ukupnu površinu od 220,00 m2 stropa.

;
;
;
;
;
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj