Luxury Riva Hotel, Malinska

Luxury Riva Hotel, Malinska

2018
Preuzmite slike projekta
Photography
Robert Marić Photography
Klijent

Privatni

Lokacija

Malinska

Arhitekt

Studio 92

Veličina

50 rooms

Proizvodnja

72 days

Montaža

37 days

Luksuzni hotel Riva s 5* nalazi se u Malinskoj na otoku Krku, s prekrasnim pogledom na Jadransko more. Dizajner interijera je Studio 92 iz Labina. Mi smo bili glavni izvođač unutarnjih poslova, opskrbljujući sve elemente stolarije, kao i FF&E rješenja.

Prilikom ulaska u hotel naići ćete na elegantan i suvremen prostor recepcije, lobija i lounge prostora s barom. U središtu pozornosti u lobiju zasigurno je recepcija sa završnom obradom od satiniranog mesinga.

;
;
;

Vrata (ispod) imaju integrirani zakretni sistem. Okviri su izrađeni od furnira oraha, a središte je zatamnjeno prozirno staklo. Detalji koji doprinose eleganciji hotela su ručke na vratima sa završnom obradom od satiniranog mesinga.

;

"S firmom Internova bili smo vise nego zadovoljni. Profesionalan pristup, odlična izrada i fleksibilnost u rješavanju problema se kod Internove podrazumijeva, a posebno nas se dojmila briga o svakom pojedinom detalju i veliki angažman obitelji Carić da bi u poslu sve štimalo. Za svaku preporuku."

Ivica Turčić
Hotelijerstvo, turizam “Pinia”

;
;

Zidne obloge u svim zajedničkim prostorijama i sobama izrađene su od masivnih drvenih letvica američkog oraha nanesenih na obojenu MDF potkonstrukciju. Ukupno ima više od 12.000 metara drvenih letvica u cijelom hotelskom području.

;

Sve sobe imaju pogled na Jadransko more. Sobe imaju skladnu paletu boja od sive i tamnoplave do smeđe i crne.

Većina unutarnjih elemenata izrađena je po mjeri. Koristili smo drvo oraha, mjed, crni Fenix, crni mramor, bijeli Carrara mramor, crni čelik i baršun.

;
;

Zidne obloge ispod su furnir američkog oraha tvrdo prešan na MDF ploču.

;
;